Rudolf van der Ven, wil met onze centen op wereldreis. Ja ’t zal wel manneke. Was ongeveer het eerste wat ik dacht.

Rudolfje, Rudolfje, wat doe je toch. Geloof je nu écht dat mensen je gaan betalen voor een postkaartje? En je zo op wereldreis kan? Blijkbaar wel dus. Na enkele dagen had ie al 2000 euro samen gesprokkeld. Nice.

Het principe is simpel. Hoe meer je Rudolf betaalt, hoe meer kaartjes je krijgt. Voor elk kaartje kan je kiezen van waar Rudolf het stuurt. Stel dus dat ik mijn pa een loer wil draaien, dan stuur ik hem gewoon binnen enkele maanden een kaartje vanuit Peru. Stel dus dat ik Rudolf zelf een loer wil draaien, dan laat ik hem een kaartje versturen vanop de Noordpool. Zo, is dat ook meteen geregeld. Opties in overvloed hier om gelijk wie ter wereld een loer te draaien.

Zo, we zouden hier niet op Bloggenzegik zitten, moesten we er geen fijne boel van maken. Dus, wie deze post deelt, mij vermeldt (met @ zowel op facebook als twitter, of ik lees het niet) en mij overtuigt waarom ik voor jullie een postcard moet betalen… Die krijgt van mij een postcard! De beste 5 winnen.

Gezamenlijk Rudolf pesten, it is.

 

Een reactie op “Op mijn kosten op wereldreis?

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s