Danone komt op de proppen met #BoostYourPositivity. De hele maand februari gaan een hele hoop bloggers aan de slag met verschillende uitdagingen, thema’s & topics. Ik zou mezelf niet zijn moest ik weer nie gênant te laat zijn, maar hé. Ik heb week 1 gehaald. Thema van de week Inner & Self! Ja goeienoene.

“Schrijf een brief naar je zestien-jarige zelf”, luidt de opdracht van de dag. Ok dan.

Beste 16-jarige Elke,

Je leven draait maar om 1 ding, squash. Blijf dat vooral nog enkele jaren doen, aangezien je binnenkort geen hol meer aan sport zal gaan doen en je kont en buik buitengewone proporties zullen gaan aannemen. Oh ja, zeker na die bevalling. Bevalling zeg je? Zwangerschap? Je bent zowat immuun voor de pil, Elke. Ik mocht je dat eigenlijk niet zeggen want je zal het schoonste kind aller tijden op aarde zetten, al zeg ik het zelf.

Als ze vier is zal je trouwens op zoek willen gaan naar psychologische, zeg gerust psychiatrische begeleiding want dat kind zal het bloed vanonder je nagels halen, maar geen getreur, het duurt maar enkele maanden. Doorbijten, je kan dat.

Als je zo’n jaar of 24 bent, zal je ontslag nemen. Jouw goede vriend Niel, die kerel met zijn raar hoofd, gaat jou dat aanraden en je gaat naar dat scheetoofd luisteren. Het zal de beste beslissing van je leven zijn, maar poetst uw tandjes maar al want een zure appel zal het worden. Althans de eerste jaren.

Je zal freelancer worden zonder ook maar 1 paragraaf gelezen te hebben over eenmanszaken. Dat gaat financieel efkes pijn doen, maar hé. Boterhammen met choco zijn toch ook niet slecht?

Tegen dat je 26 bent, ga je eindelijk van al uw romantisch en dramatisch gezever vanaf zijn, mannen verafschuwd hebben maar dan komt er nog zo’n scheetoofd met krullen op de proppen dat u omver blaast. Je zal maanden jezelf én hem wijsmaken dat je niet verliefd bent en je liever alleen blijft, maar wees eerlijk. Zo slecht ligt dat bed niet.

Een jaar later ga je nog eens ontslag nemen, en ga je het bedrijf met de coolste naam ter wereld oprichten, Freddie. Freddie gaat dood na een maand of zes, niet beginnen janken, er komt een bedrijf met een nog meer coolerdere naam dan de coolste naam ter wereld, Supermachine.

Tegen dat Supermachine draait, zal je met dat laatste scheetoofd en uw #minime op zoek zijn om een huis te kopen. Goed nieuws ook want voor de eerste keer in uw leven wil de bank mee.

En tot slot, de beste raad voor de komende jaren; wodka cola light.

Veel liefs,

Uw 28-jarige ik.

 

2 reacties op ‘Yes, wijvenweek is daar weer! Of toch bijna. #BoostYourPositivity.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s