Als een gek raasde ik in het avontuur dat SUPERMACHINE heet. Letterlijk als een gek. Ik kreeg een kans, belde Bas op, we gingen eten en namen allebei ontslag. Ik kende Bas eigenlijk niet zo goed. Ik vond hem alleen ontzettend grappig. Niet veel later zaten we in een ruimte met 5 man fulltime op de payroll, 2 freelancers en een berg stagiairs.

Euh.

Een rollercoaster, dat was het. Emotioneel, financieel, structureel… Alle woorden met -eel. Vechten hebben we gedaan. Niet letterlijk maar ik durf wedden allebei in ons hoofd. Hard. Vervloeken, razen, tieren. Trut, klootzak.

Maar zo’n kleine week geleden zei Bas tijdens een sollicitatiegesprek, “we deden al wel wat kleine campagnes voor euh… Sporza, Coca Cola, Bebat, NIBC, Flanders DC,… dus alé, we zijn niet zo slecht bezig”… Hij aarzelde, keek me aan en zei… “Fak, eigenlijk zijn wij echt niet slecht bezig”.

De tranen sprongen me bijna in de ogen. Niet alleen omdat Bas en ik van ver komen. Ik weet niet wat het moeilijkste is, een partner waarmee je het bed deelt of een partner waarmee je een bedrijf deelt.

We hebben moeten leren vertrouwen, delen, praten, groeien. Loslaten, dat vooral. En wat we precies nog allemaal gaan leren dat weet ik niet precies.

Ik weet alleen, dat Bas… Ha, Bas de beste partner ter wereld is.

 

 

2 reacties op ‘Partner.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s