Ik werd vorige week 29. Dat was meteen de laatste keer dat ik ben verjaard. Ik heb dat beslist, omdat ik dat kan. Wie heeft dat trouwens beslist dat we verjaren? Wat een belachelijk concept. Verjaren. Wat een belachelijk woord ook. Noem het dan verteren, dat is al even lelijk en vertelt u tenminste de waarheid. Nee, er zijn zo momenten dat ik heel die belachelijke cyclus in vraag begin te stellen. Ten eerste, wie heeft er beslist dat er 12 maanden in een jaar zijn? He? Dan nog niet kunnen beslissen of het 30 of 31 dagen zijn, man wat een sukkel die dat bedacht heeft. Om dan nog maar te zwijgen over de verwachtingen dat die leeftijd met zich meebrengt. Leeftijd, nog zo’n belachelijk woord.

Nee serieus, ik meen het. Ik stop met verjaren. En komt niet af zoals mijn pa met de fantastische uitleg “uw leven begint pas op uw dertigste”, want serieus. Mijn leven is al 29 jaar geleden begonnen. Wat moet mijn pa spreken trouwens, hij is wel diegene met een “kind” van 29 jaar oud.

Soit, aangezien het de laatste keer was, heb ik dan maar beslist een heus feest te geven. Eigenlijk was dat een perfecte uitleg om belachelijk schone kado’s te kriigen. Zoals een nieuwe iPhone, belachelijk dure kleren, de schoonste halskettingen ter wereld en ohmagawd een zot koffieding waarmee ge koffie kunt zetten MET DE HAND en ik ga voor één keer niet overdrijven… Ik kreeg zeker duust flessen cava.

Fantastisch, zo 29 jaar worden.

 

5 reacties op ‘Forever 29.

  1. Ik organiseerde vorig jaar ook een ‘ikwordnoggeen30-fuif’. Zeer fijn! 30 worden heb ik dan weer niet gevierd. Ik ben dus ook forever 29 🙂 Gelukkige verjaardag 🙂

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s