Toen Jaguar me vroeg om hun nieuwste spruit, de Jaguar XE te testen kreeg ik er spontaan een persoonlijkheidscrisis bovenop. Ben ik… Een Jaguar type? Ben ik… Een CEO? Ben ik… Oud? Een verwend snotjonk? De queen van de e17?

Wie zich trouwens als een bekeken aap in de zoo wil voelen, moet eens met een Jaguar op de markt van Ledeberg parkeren. Aanrader. Tot daar mijn sidenote.

Man wat een auto. FOK. Het comfort van die wagen, dat is ongezien. De details, de afwerking, het rijcomfort.

Uw fleske water dat te warm wordt? Gekoelde drankenhouders. Kunt ge niet parkeren? De camera helpt u wel. Zit die pook in de weg? Vervangen door een draaiknop. Hebt ge uw handen vol en krijg je de koffer niet dicht. Gaat automatisch. Oh en dames en heren… Mag ik u bij deze voorstellen aan de éérste autobouwer in the universe die erin geslaagd is de UX van de GPS op punt te krijgen.

Dus liefste Jaguar, ik heb een voorstel. Ik krijg die Jaguar. Zijt eerlijk, ik bén een Jaguar type. Dat mag met gekoelde drankenhouders én panoramisch dak. En die draaiknop. En de kofferbak die automatisch dicht gaat. En open. En die camera. Oh en die ultra comfort zetels. En in ’t grijs. In SUV formaat. Wa peisde?

 

2 replies on “de #jaguarexperience en mijn persoonlijkheidscrisis.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s