Dus! Eerst en vooral, ik ben ziek. Ik wou naar kantoor maar mijn eigen personeel verplicht me om thuis te blijven. Ver gekomen denkt ge maar dat is eigenlijk goed nieuws. Al zo’n dikke 26 uur ‘gewoon thuis’ en nu al een gestructureerde mailbox, 3 machienen was, eindelijk terug doorkambaar haar én een nieuwe blogpost online. Zeg het gerust luidop. Ge zijt ziek goed bezig, Elke.

Anyway. Ik wou het eigenlijk hebben over een nieuwe serie #opvier waar mijn liefste oma’ke aan mee doet. Hotel Römantiek dus. Een soort van dating programma maar dan met bejaarden. Ha! Reumantiek dus eigenlijk. HEBTGEM? Bon.

Doet uw oma mee aan een dating programma?

Processed with VSCO with x1 preset

Uhu. En wat voor één! Niet de Temptation Island voor bejaarden, zoals Newsmonkey alweer clickbait gewijs probeert te stellen maar een realistisch, humoristisch en vooral hartverwarmend programma over 60 plussers die eigenlijk liever met twee hun dagen slijten dan alleen.

Eerlijk? Ik had best wat zenuwen voor die avant premiere. Zal het uitlach televisie worden? Heeft ons oma’ke niet te grove dingen gezegd? Brengen ze haar mooi in beeld? Zal er respect getoond worden door zowel programmamakers als het publiek, voor toch wel de belangrijkste vrouw in mijn leven?

En ja hoor. Hoe fantastisch gedaan alweer Woestijnvis! Achter élke oudere mens zit toch potverdikke een straf verhaal. Ouderen die openbloeien door hen, heel simpel, uit hun living te halen. Op een bus te droppen naar Zwitserland en activiteiten te laten beleven die ze nooit nog dachten te beleven. Zowel voor jong als oud, want wie dacht dat street fighter geen game is voor 60 plussers heeft het duidelijk mis.

Vanaf 9 februari #opvier.
Kijken.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s