7 mei… klokslag dan nog wel.
Een speciale dag toch wel. Niet alleen toonde apple in 1998 de eerste iMac, verslaat in 1922 België het Nederlands voetbalelftal met 2-1, liggen er in 1902 nog restjes sneeuw in Ukkel (??), maar er werden ook kleine wondertjes geboren waaronder La Esterella, Marc de Bel en mezelf.

Zoals elk jaar, schenk ik mezelf een cadeau en dit jaar is het niet minder dan een nieuwe IPhone, maar ook jawel, een blog! Daarbij krijg ik nog twee zotte wijven (bij de blog, niet de IPhone) die jullie en mezelf zullen plezieren met gedachtenspinsels, banale liefdesverhalen en vrouwenhumor.

Ik stel ze graag aan u voor!
//sieke. knappe dame als je het mij vraagt! ze is niet alleen verslaafd aan mannen en hun edele delen, maar ook aan drugs… ging ze maar farmaceutische wetenschappen studeren.
//soph. straffe dame als je het mij vraagt! ze zit zo in met de ‘kapotte mensen’ dat ze ergotherapie ging studeren en kweekt als bezigheid tomaten.
//elk. mezelf dus. is al jaar en dag in de war en ging dus maar grafische vormgeving gaan studeren daar kon ze haar frustraties tegenover vrouwen kwijt op papier.

Zo, de blog is een feit, mijn twee wijven zijn al op ontdekkingspad en ik, ik doe een dansje!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s