Drol versus trol the story…

Daarom hou ik dus van mijn wijven, ze maken me aan het lachen, ze doen me janken, ze halen soms het bloed vanonder mijn nagels, maar vooral, ze inspireren me!

Ik heb nogal wat drama enzo, ik noem het graag ‘drama enzo’ omdat gewoon ‘drama’ niet volstaat, vandaar… drama enzo. Die drama enzo heb ik met een bepaalde dame. Niet een jongedame, neen hoor, een volwassen volgroeide dame met rimpels en al! En neen het is niet mijn oma noch mijn teerbeminde moeder! Soit een andere dame dus, details daarvan hoeven de weg naar het internet niet te vinden, maar mijn wijven weten er dus alles van.

Krijg ik ineens Sieke aan de lijn… ‘Meis, ik weet het! We noemen ze DROL! en dat lijkt nog een beetje op TROL ook!’. I juuuust love it! Of them.

Het deed mijn creatief molentje meteen draaien… DROL versus TROL, plaats er nog ‘the story’ achter en je hebt direct een kanjer van een filmtitel.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s