je gaat het me niet vaak weten doen, maar ik vraag jullie mening!

Ik ben écht geen autowijf, maar meer zo’n typische dame die een auto mooi vindt of niet, en daar stopt het dan. Ik weet dat sommige mannen daar wild op gaan, maar als je een autowijf wil, moet je maar bij sieke zijn. Ze weet er écht alles van, zo ging ik onlangs iets met ‘mensje’ drinken, maar mijn zot wijf had er ook wel zin in, nu goed, met drie dan maar… Palmde ze volledig ‘mensje’ in door over auto’s te beginnen, daar zat ik dan mooi te blinken.

Nu goed, ik mag dus kiezen… ofwel hou ik mijn passat, ofwel ga ik voor de BMW 1 reeks. De passat is comfortabel, de BMW dan weer sportief. Nu vind ik dat de BMW ietsje beter bij me past, dan de passat.

En van dit laatste stukje krijg ik misschien wel spijt, maar de uitslag van de poll, daar ga ik gewoon voor. Stemmen maar!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s