Het is van dat…

Ik ben het nauwelijks, maar als ik het ben, heb ik het stevig te pakken. Is het nu het gebrek aan vitamientjes door het dieet, of is het karma die me straft zo net voor een verlengd weekend, het kan mij eigenlijk niet veel schelen maar ik ben ziek en als ik ziek ben heb ik een rothumeur, maar dat kan me ook al niet veel schelen.

Wat alles nog veel erger maakt, is dat ik een hekel heb aan dokters en hun wachtkamers. Ik ben daar eigenlijk bang van. Zo een hoopje microben bij elkaar, lekker asociaal in een veel te kleine ruimte… het is niks voor mij. Ik hoopte dus dat het tegen de avond beter zou gaan… maar niks daarvan… het gaat steeds erger en moet ik dus die verdomde wachtkamer trotseren.

Hier zit ik dus, in die verdomde wachtkamer. Als enige geek met mijn macbookje op de schoot…want ik ben ook niet zo’n boekjeslezer, buiten de flair, de zone 09 en de humo en dat heeft meneer doktoor uiteraard niet liggen. Dag allemaal, Libelle en de Fancy daarentegen met hopen. Ik pas. Meteen een perfect beeld van het gemiddelde IQ in mijn dorp.

Over IQ gesproken… Ik dacht zo, ik ga wat vroeger… Dan zit er geen duust man al te wachten. Want ik ben een slimme meid. Ik denk dat ik sneller dan gepland ga verhuizen want mijn IQ daalt duidelijk naar het roddelbladniveau. Hier zit ik dan, duust man voor me… de batterij van mijn macbook gaat nog 1u en 4 minuten mee, en nochtans ik in een idiotendorp woon, is er geen enkele idioot, idioot genoeg geweest zijn netwerk niet te beveiligen.

Ik krijg het dus langzamerhand op mijn heupen hier… en zeker nu er nog twee slonzen van kinderen zijn binnengekomen, met een al even slons van een moeder. Pas op, ik ben een énorme kinderfan! Ik heb er zelf eentje, en niks mooier dan spelende kinderen. Maar alsjeblief moedertje slons, leer uw kinderen wat manieren! #minime is drie jaar oud en heeft er meer… Ik vind bij deze dat er bij het binnenkomen van een wachtkamer algemene voorwaarden dienen getekend worden… want het wordt me hier écht te veel… De tv staat ondertussen ook aan, veel te luid… ideaal bij zo wat kindergeroep, de meneer naast me hoest alsof het zijn laatste is, de puber schuin over me laat dat dwaas sms geluid maar aanstaan, die verrekte printer de hele tijd en man, wat is het hier warm!

En dit allemaal om te weten wat ik heb, terwijl ik dat al lang weet! Ik heb een keelontsteking meneer doktoor, ik weet dat want ik heb altijd hetzelfde die 2x per 3 jaar dat ik ziek ben én ik ben gewoon een slimme meid.

Goed, eindelijk. Het is aan mij… en guess what. Ik heb een keelontsteking!

elk.

2 reacties op “ik zeg… lap!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s