kwijt…

… niet meer in het bezit van: zijn bril ~ zijn
… iets ~ willen: iets willen zeggen

Ik geraak zoveel kwijt. Mijn sleutels dan vooral, ooit vond ik ze terug in de koelkast. Al jaar en dag in de war, ik zei het toch die 7e mei. Soms geraak ik ook mijn goesting kwijt, mijn creativiteit, mijn goed humeur of stomweg kleren. Dat vooral. Maar meestal vind ik het wel terug. Eigenlijk wil ik ook wel veel kwijt, wil ik wel veel iets zeggen dus.

Benieuwd of ik dit terug vind.
Want ik mis het.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s