waar zit dat verrekte ding?!

Ik zit op een verdomde emotionele rollercoaster in fckng emo walibi. En ik wil eraf! Maar dat ding blijft maar doorrazen.

Wat doe je dan? Brullen?! Heeft geen zin, deed ik al. En hoe harder ik brul, hoe harder de andere idioten ook gaan brullen. Springen dan maar?! Lijkt me ook niet zo’n strak plan! En die stangen zitten trouwens in de weg… Neen! Je zoekt de noodstop… Maar waar de neuk zit dat ding?!

Goed, ik vond dat ding! Wat blijkt?! Dat je in alle drama, nog moet gaan opletten wanneer je dat ding indrukt, want ik bleef ondersteboven hangen. En iedereen weet dat je daarvan goed misselijk wordt.


Soit, als je eindelijk het eindstation in zicht hebt, je eindelijk die verrekte stangen omhoog kan duwen, je evenwicht terug kan zoeken en lekker gezellig samen weer een frisko kan gaan eten, vertrekt dat ding terug…

Conclusie; stay the fuck away from rollercoasters and just eat ne frisko!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s