Jij dikke randdebiel!

Ik heb al jaren een probleem met plannen, ik doe daar sinds kort niet meer aan mee. Ik vergeet toch alles. Zelfs hulpmiddelen als Iphones, Icals, de goede oude papieren agenda’s… niks helpt. Vandaar… gedaan met plannen.

Zo plan ik dus ook nooit op voorhand wat ik die avond eet, ik vergeet het toch, en dan zit ik met een hoop bedorven voedsel en de bijhorende schimmels in mijn koelkast, en man dat stinkt. Ik ga dus elke dag naar ‘den delhaize’ naast mijn deur. Normaal niet al te veel te beleven buiten wat roddeltjes aan de kassa, en wat mensen die je écht niet wil tegenkomen aan het einde van je werkdag. Maar vandaag was toch wel mijn persoonlijk-delhaize-hoogtepunt of misschien wel dieptepunt…

Ik sta me aan de kassa weer maar eens te ergeren aan het gepiep-piep-piep van de kassa en het gejank-jank-jank van kinderen want die idioten van managers plaatsen de lekkerste snoepjes net daar waar die snotaapjes moeten wachten, enfin. Rotmoment.

Soit, nu staat er een man voor me in de rij. Ik ga hem randdebiel noemen, want debiel volstaat gewoonweg niet. De randdebiel krijgt telefoon… “Dag schatje! eeeuhm, nee euh, ik ben nog in Brussel. Ik koop net iets te eten. Neen hoor, je moet écht niet opblijven voor me. Ik heb nog kweeniehoeveel werk. Het wordt sowieso laat. Daaaaaag, ik hou van je”. Echt, gij godmiljaarste dikke randdebiel. Moet je weten dat ik helemaal niet in Brussel woon, en dat ie gezellig een flesje wijn kocht en geen liters bier. Moet je dus meteen ook gaan weten dat de randdebiel geen avondje voetbalplezier in gedachten had met nog meer van die randdebielen maar hoogst waarschijnlijk een avondje humpa humpa met een dame die blijkbaar heet wordt van randdebielen.

Je kan je niet voorstellen hoe hard ik me moest inhouden om niet te beginnen brullen als een gek.

Ik doe het dus via een andere weg…

Voor de dame die dit gesprek herkent, omstreek 18u15 deze avond…
Uw vent bedriegt u mevrouw, het spijt me dat je dit zo moet te weten komen.
Ooit ben je me dankbaar.
Liefs,

elk.

Een reactie op “ik zeg… vent!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s