ja! BANAAN!

Mijn wijven en ik hokken samen, die plannen zijn ondertussen al oud nieuws…

Voor we helemaal klaar zijn voor die nieuwe start en het labeltje voor op onze deurbel kunnen gaan printen, moet er toch wat geklets vooraf gaan. Voor de geitenwollensokkenbomma’s onder ons, afspraken moesten en zouden gemaakt worden.

Daarvoor kwamen m’n wijven op de koffie… Een koffie die niet veel later een wijntje werd, en die twee waggelden hier pas buiten toen het eerste licht al door de ramen kwam… Veel afspraken denk je, maak je maar geen zorgen, elke afspraak kreeg een creatief draaitje! Afspraken, trouwens, ik haat dat woord. Vind ik wel wat op.

Enfin, de grappigste afspraak die die avond werd gemaakt was toch wel deze uitspraak… “sieke! BANAAN!”. Jullie weten het misschien nog niet maar sieke praat veel. Maar écht, veel. Nie normaal, zeg ik u. En soms wordt ons dat teveel. En aangezien ik een enorm ochtendhumeur heb, en graag geniet van een compleet servies, moest er dus iets aan sieke haar ongeremd getetter worden gedaan.

Omdat ik tegen iedereen grof kan doen, maar niet tegen één van m’n wijven, moest ik dus een alternatief vinden voor “wijf, hou u kop”. Het eerste wat in me opkwam was banaan. Misschien omdat ik niet zo’n fan ben van bananen, gelukkig maar, want het zijn dikmakers.

Vandaar. Als je ons “sieke! BANAAN!” hoort brullen, geef ons alsjeblief geen banaan, maar sieke… hou gewoon u kop!

elk.

Voor mijn mede blondjes haters, nog een klein mopje..

Een reactie op “ik zeg… sieke! BANAAN!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s