het meest eenzame nummer. #fosho!

Het single zijn, soms bevalt het me best, maar nu en dan krijg je toch een vette klap op je hoofd.

Zo kreeg ik onlangs een uitnodiging in de bus… Mej. De Vilder +1. Een trouwfeest, wat dacht je. Het is voor singles al moeilijk genoeg zo’n feest. Want iedereen staat je daar als een sukkel aan te kijken omdat je ohnee, even gelukkig bent als het trouwende koppel maar dan op je eentje, je lekker je ding kan doen én een veel spannender sexleven hebt.

Nu goed, ik haat zo’n verplichte nummertjes, en dan zeker nog als ik die +1 zie staan! +1?! Say what?! Ik versta dat niet! Ik ben gerust wel sterk genoeg alleen naar dat feest te gaan maar aangezien dat verdomde cijfer op die envelop staat, kan ik niks anders dan die +1 te zoeken… Want mooi niet, dat ze gaan denken dat ik zelfs die +1 niet vond!

Maar wie neem je mee?! Het houdt me uren bezig… Zo was ik onlangs sieke haar +1. Na onze entrée zag je de mannen hun fantasie al op hol draaien en de vrouwen fluisteren.. “Zouden ze?!”, dachten de mannen. “Zo vies seg!”, dachten de vrouwen. Status na 1 uur, alle vrouwen jaloers, alle mannen een zakdoekje.

Soit, wie neem je mee?! Je ex? Ohboy. ik denk er nog niet aan. Je beste vriend? Niks van, want dan moet ik nog maanden horen “alé, die jongen is toch ok?”. Tuurlijk is ie ok, het is m’n beste vriend en dat wil ik zo houden. Je recenste vriendje van ’t plezier? Geen emo shizzle remember? Wie blijft er dan in godsnaam nog over? Mijn broer?! Mijn neef?! Een pseudo lief?!

Dus, mijn allerliefste trouwende tortelduifjes. Stop daarmee! Het is uit beleefdheid, ik weet het. Maar doe het toch maar lekker niet, ok?

elk.

2 reacties op “ik zeg… +1.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s