aka teuteuteu-teuuuuu!

Er klopt iets niet. Ik doe tegenwoordig rare dingen, en god weet waarom. Zo zit ik al een hele week op mijn keukenaanrecht. Niet stoel versus tafel dus, zoals normale mensen doen. Neen, elk eet, drinkt haar koffie, werkt en spendeert haar tijd op een keukenaanrecht. Ik vind nochtans persoonlijk dat ik een mooie tafel heb, inclusief stoelen.

Ik kijk ook al maanden niet meer naar den televies. De zetel wordt dus ook niet meer gebruikt. Ik verander weliswaar van zitritueel. Of ben ik mijn meubels beu?!

The danger sound kwam pas deze avond. Ik had een heleboel plannen. Ik belde ze één voor één af, doodmoe ben ik. Wat ook al niet van mijn normale doen is, want ik ben een buitenmens. Ik kroop onder de douche, trok de baggy pants aan met een flodder t-shirt, klaar voor een avondje the wire. Ook dat plan ging niet door. Elk ging kuisen. Maar écht kuisen. Alle kasten vanbinnen en vanbuiten moesten eraan geloven, meubels kropen omhoog en stof verdween.

Toen wist ik het. Er klopt iets niet. Er is iets. Oh boy. Panic. Want elk gaat freaky kuisen, en dat doe ik, alleen als ik met iets zit. Meestal weet ik wat. Nu niet. En dat maakt me zorgen.

Onbetaalde rekening? nope.
Verjaardag vergeten? nope.
Alles ok met minime? jip.
Bloemetje voor de juf? jip.
Mijn wijven? check.

Ik vind het niet. Dus, indien je van jezelf denkt dat je nauw aan m’n hart ligt, en er scheelt iets met je. Laat het me weten, het is vast dat wel.

elk.

2 reacties op “ik zeg… danger sound!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s