staren!

Volwassenen verliezen doorheen de jaren de magie van het wolkjestaren, enfin, buiten mezelf en een gekke aap gerekend dan. Ik vind dat een jammere zaak. Niks zaliger dan in een wei te gaan liggen en een potje staren.

Het hele gedoe is blijkbaar een vorm van divinatie. Eén van de oudste zelfs. De vissers en landbouwers van toen die naar de wolken staarden om het weer te voorspellen. Kinderen deden het na, ontdekten de figuurtjes. En jupla, wolkjestaren was een feit.

Hoe meer fantasie je bezit, hoe gekker de beelden. Ik denk dat mijn fantasie wat op hol slaat, want ik zag vandaag superman met zwaard, een vliegende kikker, een schildpad op wieltjes, een zonnende banaan en het woord ‘ook’.

Meer van dat graag!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s