whaaaaaaaaaaaa!!!

Wat had ik deze nacht een bizarre droom! Over een mens die een aap werd! Echt.

Ik was met een vriend van me op de een of andere manier in de jungle geraakt. (Vraagt mij alsjeblief geen details of logica, het is en blijft een droom). Nu goed. Opeens ben ik de vriend kwijt. Fok. Helemaal alleen. In de jungle in godsnaam. Met beesten in godsnaam. Vieze beesten in godsnaam.

Als een gek zet ik de hele jungle op z’n kop, op zoek naar de vriend. Plots stopt mijn zoektocht. Er staat een aap voor me. Die verdacht goed lijkt op die vriend van me. Dit kan niet. Onmogelijk. Dat is m’n vriend niet. Elk, dat is een aap. Niks meer niks minder. Maar toch… De aap heeft krullen. De vriend ook. Hm. De aap kijkt me raar aan… en mompelt wat oe-oe-aa-aa-ieeee. Aangezien apen niet kunnen praten, versta ik er geen woord, welja, oe-oe van.

Mijn zoektocht gaat verder, maar die aap achtervolgt me. Blijkbaar blijf ik daar redelijk kalm onder, in het gedacht dat het misschien toch de vriend is, en geen aap. Goed gek word je daar in de jungle. Want wie neemt het niet op een loopje als een aap voor je neus staat, met krullen dan nog.

Ik vond de vriend niet. Dagen heb ik lopen zoeken, samen met de aap. Wat nu?! Probeer maar eens door de douane op de luchthaven te geraken met een aap met krullen. Ik bleef dus in de jungle. Op zoek. In de hoop, dat ik misschien ook wel een aap word. Maar dan zonder krullen, want een aap met een stijltang, is ook maar niks.

elk.

Een reactie op “ik zeg… droom!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s