het beste parfum ter wereld.

Ik had gisteren een lunch voor #issuus in Nieuwpoort. World domination bespreken enzo. Aangezien zo’n lunch vrij kort is, als in een uurtje een half, ik een vol uur rijden moest van Gent naar Nieuwpoort, het daar stralend weer was, en er op het strand sinds kort weer jummie redders te zien zijn, besloot ik een wandeling te maken… Langs het strand naar Oostduinkerke, langs de duinen terug naar Nieuwpoort.

Ik was vergeten hoe mooi de zee is. Hoe ze voelt, hoe ze klinkt en hoe ze ruikt. Ik als stadmeisje ken dat niet, alles daar is zo eindeloos. Je kan eindeloos wandelen, eindeloos zwemmen, maar vooral eindeloos ver kijken. Als je in Gent gaat wandelen, kan je nog geen 10 minuten in een rechte lijn vooruit stappen. Je komt altijd wel een gebouw, mens of paal tegen. Pijnlijk. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Het deed me deugd die wandeling, beetje wind in je hoofd. Het bracht me vooral op een idee. Ik ga een route zoeken, een route dwars door Gent. In één rechte lijn. Een beetje een #ikdoehetzoalsaandekust route. Een route voor warhoofden als ik, die zo nooit verkeerd kunnen lopen, want je hoeft nooit af te slaan, gewoon rechtdoor. En dan gewoon omdraaien en hups terug. Zalig toch?

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s