#daslekkerwaisda?


Somersby is het! De knappe kerels van Enchante vroegen me te bloggen over dit al even heerlijke sapje! Enkele dagen later was het van dat, het pakketje kwam veel te vroeg in de ochtend aan (lang leve bepost) en na een helse strijd met kunststof bananenchips, vond ik eindelijk wat ik zocht. Wat appels… en drank!

Eenmaal mijn huis ontruimd van bananenchips, besloot ik er meteen mijn jury bij te halen, of beter gezegd mijn twee wijven. Zij weten namelijk alles van drankjes. Van feestjes ook, dus dat kwam goed van pas aangezien Somersby een heuse boost your party actie doet.

First things first. Somersby. #waisda?
Het is een appel cider van de kerels van Carlsberg. Über populair in Denemarken en het blijkt ons Belgen ook wel te smaken. Cider? Bweik! Hoor ik je al zeggen. Wel… eerlijk, cider heeft het niet makkelijk met zijn bittere smaak en oubollige imago. Maar schrap die maar al letterlijk en figuurlijk van de kaart. Dit is iets helemaal anders.

Voor de dames en heren die op zoek zijn naar een zomers drankje maar niet zo gek zijn van le pintje… Rep je kont naar de drankenhandel want dit is iets voor jou! Het is een fris, zoet, sprankelend drankje met een laag alcoholgehalte zodat je er gerust de hele avond kan op gaan. Drink het in een glaasje met ijs, of stoer als een kerel uit het flesje.

Boost your #wadde?! Your party!
Heb je een feestje in het vooruitzicht?! Kan het wel een boost gebruiken? Laat het hen weten! Want de coolste party wordt door hen gebombardeerd als een waar multimedia-event!  Je krijgt een pakket van somersby hostessen (oja! lesbianmood’s on!), kiekjes die rechtstreeks op facebook geplaatst worden en free somersby. Wat wil een mens nog meer?!

Nog niet overtuigd?! #eh?!
Kijk dan gewoon eens naar het promo filmpje, want het is niet enkel een heerlijk drankje, maar ook een sterk merk! Werkelijk alles zit goed. Van smaak tot marketing.

Santé!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s