of Yannick? Of nee, Silas! Of nee, Yannick!

Als ik beloof een volledige blogpost over jou te schrijven, dan doe ik dat. Want ik ben een meid van m’n woord. En zeker als ik iets goed te maken heb. Wat dat heb ik. Zie deze post dus maar als dikke slijmerij. Eens iets anders dan wijverij. Nu goed, de vrouwelijke Weeds kijkers kennen hem zeker wel. Silas. De knappe heerlijk blonde jongeman, met het perfecte gebit en haarloze borstkast. Een streepje, dat zeker.

Nu goed, het begon allemaal op #jongtuig editie 13. Ik had net genoeg bier binnen om héél even te geloven dat ik Silas daar zag rondfladderen. Was #jongtuig zo populair geworden dat zelfs jonge amerikaanse sterren ongecompliceerd mee bier komen drinken?! Het zou zeker en vast wel kunnen, want iedereen is daar welkom.Volledig in de war en het besef dat ik écht té veel bier drink, rep ik mijn kont naar buiten. Voor wat frisse lucht enzo.

Een goed half uur later stond ik met Meneer Silas te tetteren over de drie dates regel aka mijn masterdateplan. Ik ben namelijk een strong believer dat als er op date drie geen doorbraak aka intiem fysiek contact komt, je vrienden wordt. En vooral blijft. Ik ging meteen een weddenschap met Meneer Silas aan. Enfin, het bleek dus helemaal niet Silas te zijn maar Yannick. De antwerpse dubbelganger.

Nu goed, omdat velen me toch niet zullen geloven een kleine poll…

Geef toe, je zou toch ook tweemaal kijken?

elk.

5 reacties op “ik zeg… silas!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s