#moehahaaa

De wijven nemen dat blog gedoe hier niet al te serieus. Ik daarentegen…
Bij deze verdwijnen mijn twee wijven als auteurs. Dat is in gezamenlijke kring besproken… ‘te weinig tijd’ en ‘geen inspiratie’ zijn de uitvluchten om hun avonturen niet te willen delen met de blogwereld.

Aangezien ze niet uit mijn leven verdwijnen, en nog steeds m’n grootste bron van inspiratie zijn, zul je dus nog vaak wat te weten komen hier over die twee tamzakken onder de categorie mijn wijven! maar actief schrijven doen ze toch al niet. De statistieken zijn om bij te huilen en ik wil hun dat niet langer aandoen.

Bij deze is de blog officieel van mij en van mij alleen! ha!
Als dat maar goed komt.

elk.

7 reacties op “ik zeg… van mij!

  1. Er is hier helemaal niks van u. Dat is voorlopig nog allemaal van WordPress dot com. Dat gezegd zijnde hoop ik dat de kwaliteit van uw schrijfsels even goed blijft, ook zonder tamzakken.

    1. dat je daaraan durft te twijfelen liefste Stijn! een schande zeg ik, een schande!

      wat die wordpress betreft, ik ga voor world domination, en ja, wordpress valt daar ook onder.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s