de zaligheid zelve…

Man wat doe ik dat graag… ‘jongtuigen’. Telkens weer opnieuw een absurde overload aan nieuwe mensen, nieuwe gezichten, nieuwe verhalen en anekdotes. Telkens een verrassing. Op jongtuig #13 was dat ons @MissSoffy die mij, op onze eerste ontmoeting, vierkantig binnendeed. Deze versie was het de twitterheld @lievenvos die toch kwam opdagen.

Ik kreeg anekdotes over een bus en een pak frieten van @c_concepts, zei eindelijk mijn gedacht over @DirtyJos, kreeg een veel te gedetailleerd verhaal over de micropenis van @Soph_86, vond de twitternaam @khahaa uit voor @dokus zijn wijf, redde @lievenvos van de verveling, kreeg buttons én een stralende glimlach van @yannickdepauw, gaf stijladvies aan @boskabout, zag @madrilevi tipsy, duimde mijn duim eraf samen met @coolensness voor @sammelam zijn toelatingsproef van deze ochtend, leerde een nieuwe handdruk van @lievenvos, liet @leftonius op zijn honger zitten, maar miste toch het scheef bakkes van @sanssoucicrea die persé de hooligan moest gaan uithangen. Zwak. Ronduit zwak.

Productiviteit alom dus.

Graag meer van dat! En snel! Heel snel! Misschien wel in Leuven… Wie weet.
Het doet de ronde!

elk.

Jong Watte?!
Voor diegene die het concept nog niet kennen…

Jong Tuig is uw (min of meer) tweemaandelijkse portie awesomeness, kickassnes, epicness, rupsigheid en bier. Of in andere woorden: elke twee maanden verzamelt het neusje van de creme van de top van de Belgische jonge creatieven en andere sympathieke medemensen om ongecompliceerd te drinken. Gewoon omdat het kan. Om bij te praten, om ervaringen uit te wisselen of gewoon om een nieuwe Belgische regering te vormen. Studenten, trendwatchers, DJ’s, lekkere wijven, consultants, foreign kids, Hollanders, mode-guru’s en gewoon mensen die dorst hebben.

3 reacties op “ik zeg… JongTuig #14!

  1. De mensen, de locatie, de sfeer, de drank, … Alles was weer eens dik in orde. Ik kijk al vast uit naar de volgende keer. Naar ’t schijnt gaan ze eentje proberen organiseren in Leuven. Tot dan?

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s