#jongtuig goes #njoy… of toch bijna.

Zoals jullie al weten heeft BMW een nieuwe 1 serie! In twee uitvoeringen dan nog wel, een sport en een urban. Om dat te vieren lanceert BMW een soort pop-up afterwork event in het voormalige Hôtel des Douanes in hartje Brussel. Van 8 tot 17 september kan iedereen daar in wereldpremière de BMW’tjes ontdekken met wat hapjes, drankjes en muziek! Hier vind je meer info!

Gisteren was het de opening voor wat pers en wat bv’tjes dus een stevige portie #jongtuig kon en mocht niet ontbreken en iedereen heeft het potjandorie geweten!

De BMW’tjes werden uitgebreid getest, het fotomachien ging er aan, er werd gelachen met mijn lompigheid, ik was bijna m’n iPhone kwijt en ik dronk me misselijk in de fruitsap.

Een geslaagde avond!

elk.

15 reacties op “ik zeg… N’JOY!

  1. Dus je mocht alsnog de BMW’tjes testen? Ik had eenzelfde uitnodiging ontvangen naar na m’n vraag om verdere uitleg bleek het enkel een muziekshow te zijn zonder testritten. Misschien kan jij dit even verduidelijken?

    1. stijn, testritten waren er niet, uiteraard… ik had niets anders verwacht op een afterwork party 😉 getest in, er eens in gaan zitten, eens zot doen, eens op alle knopjes drukken, enz. enz.

      1. Ok. Merci. Op andere blogs en Facebook zag ik nog meer foto’s passeren. Maar de keuze tussen andere plannen en op knopjes gaan duwen was dan toch snel gemaakt. 😛

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s