ein-de-lijk!

Jullie zagen het al aankomen, maar ik nam eindelijk ontslag! Een blok valt van m’n toch wel stevige schouders en ik ben helemaal, maar dan ook hé-le-maal klaar voor #issuus! Ja want dat ga ik doen! #issuus!

Het enige spijtige aan de zaak is dat ik mijn bmw’tje kwijt ben en dus van Zaventem city helemaal naar Lochristi moest geraken. En dat, uit koppigheid, op eigen houtje! Dus… Het werd eerst de trein… Echt nmbs, serieus, doe er iets aan! 45 minuten vertraging. Zonder schetsboekje, zonder een boekske, maar gelukkig wel post-it notes. De trein Brussel – Gent Sint Pieters wagon 3 hangt dus vol post-it’jes, getekend met issuus. Zoek ze!

Ik bedacht trouwens een meesterplan voor besparingen daar. Ik zag namelijk een ‘kuisvrouw’ aka een half gehandicapte dame, een kwartier bezig en ze heeft welgeteld 1 vloertegel gekuist. -1. Ik zag ook maar liefst 9 man aan 1 kabeltje werken, aka 1 man en 8 die staan te koekeloeren. -9. Reken maar de lonen uit.

Enfin, na 45 minuten vertraging + 45 minuten in een rijdende trein, eindelijk in Gent. WAT IN GODSNAAM is er met Sint Pieters Station gebeurd?! Wat een werf! Nu goed, daar ik een uur een half op m’n gat heb gezeten, én tram 1 toch niet vond, te voet dus maar! Langs de kortrijksepoortstraat, die er ook maar belabberd uitziet tegenwoordig hup naar de veldstraat!

De veldstraat, waar ik mijn nieuw nummer regelen moest met verkoper Jan uit de mobistar, die trouwens alles netjes deed na mijn herhaaldelijke flirtpogingen om dat boeltje wat snel te laten gaan, had ik na 2 uur terug internet op m’n mobieltje! Mooi zo mobistar! Bij jullie geen besparingen!

Dan. De bus richting dampoort en dan de bus richting Lochristi. Man man man. Een diepe zucht. Ik zag verschrikkelijke dingen! En stinken man dat die bussen doen! Openbaar vervoer, investeer in Febreze sproeierkes, ik zeg het maar. Oude dames met beenhaar waar je vlechtjes in kan leggen én zonder BH, dikke wijven op die mottige namaak crocs met een sjakos die eigenlijk een namaak Nikontasje is, ventjes van nog geen 13 jaar oud die je staan uit te kleden met hun ogen en alsof het nog niet genoeg was, stapte er ook nog een zwerm pubers op. Met bijhorende muziek en praatjes.

Besluit van de dag. Openbaar vervoer… Er is werk aan de winkel en neen! Ik maak nooit nog gebruik van jullie.

elk.

7 reacties op “ik zeg… ontslag!

  1. Het is waar dat het openbaar vervoer je in aanraking brengt met een stuk van de wereld dat je niet kent,. Eigenlijk de achterkant van een land, en de mensen, maar Is dat dan erg? Duidelijk een cultuurshock. Heb er nog nooit last van gehad. Kwestie van perceptie of gewoonte? Al geef ik toe dat het voor een jonge vrouw op een bus een ander verhaal zal zijn dan voor mij, een oninteressante kerel. Veel succes met je bedrijf.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s