én goedkoop!

Wist je al dat ik verzot ben op rommel? Neen zeker. Nog verzotter op goedkope maar oooooo zo schattige broljuweeltjes! Voordeel daarvan is, dat je er duust kan kopen zonder dat je een tweede visa kaart moet overwegen én ze gaan zodanig snel stuk, dat je elke week wel een reden hebt om nieuwe te kopen. Dat ik nog van geen enkele vent juweeltjes kreeg, het is en blijft me een raadsel.

Mijn punt. Voor de SATC dames onder ons, jullie allen wel bekend -het appeltje-. Ik ben dus al jaaaaaren op zoek naar een ketting met appeltje, in het knalrood mét groen blaadje, liefst dan nog eens blinkend enal!

dit dus. maar dan langer.

Voor alle broljuweeltjes makers onder jullie… MAAK MIJ ALSJEBLIEF ZO’N APPELTJE!

Bedankt!
elk.

3 reacties op “ik zeg… plastiek!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s