… van een dino.

Jongens, het einde is nabij. Onze dierbare vriend de Niel, ook wel bekend als saucisse, scheetoofd, sanssoucicrea, schniel, sleutelgatloerder of simpelweg mentor, verlaat ons. Hij gaat vechten voor het vaderland in de jungle van Peru. Hij zal een rebellenleger vervoegen en vechten als een held voor de rechten van de mens. Hij zal wereldgeschiedenis schrijven door als eerste mens in astronautenpak de machu picchu te beklimmen. Hij zal transformeren in de meest sexy aap aller tijden maar zal zoals alle helden op 27 jarige leeftijd sterven aan een overdosis appelsap.

Vandaar!

Een afscheidavond! Een feest! Een laatste omhelsing! Een laatste blik! We aten kroketten met appelmoes als feestmaal! We hielden een wedstrijd om ter meest roomijs boefen. Meerdere traantjes werden gelaten… Ik vergat alleen z’n afscheidskado. Maar dat komt goed.

Speciaal voor hem een dansje!

elk.

Ah. En uiteraard won Schniel de wedstrijd, op minder dan een kwartiertje at ie een liter stracciatella ijs op. Fretzak.

Een reactie op “ik zeg… afscheid!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s