Logitech mag 30 kaarsjes uitblazen en viert dus feest! En wat voor een feest!

Ik probeer mijn enthousiasme niet te overdrijven maar… euhm. Da was daar plezant maaaaaat!!! Nee serieus, an event as is should be!

Er werd eerst tijd gemaakt voor pers, resellers en distributeurs maar tegen de avond was het tijd voor de intelligente mensen, wij… De bloggers en social media peeps dus.

Het begon met een hapje en drankje gevolgd door een korte presentatie gegeven door @Wim_Wauters, de sales & marketing manager. Toffe pé! En niet enkel door zijn hilarische en ondertussen legendarische uitspraak ‘software is leuk, maar muizen zijn leuker’. Want wist je dat Logitech eerst in software deed?

Omdat bloggers nu eenmaal slimme mensen zijn, koppelden ze aan de productvoorstellingen een wedstrijd! 8 vragen om op te lossen en dat met behulp van QR codes! Ah ja, want hip, dat zijn bloggers ook. Wat mij toch het hardste bijbleef is het wireless keyboard for mac met ingebouwd zonnepaneeltje. Wist je dat als je het een uurtje oplaadt, het 3 maanden meegaat? 3 maanden! Gek hè? Ook de accesoires voor de iPad vielen op, zoals een joystickmetzuignapjes!

Na een heerlijke bbq was het tijd voor de prijsuitreiking en chocoladetaart! @glenndavid ging op z’n verjaardag met de hoofdprijs lopen maar omdat op je eentje winnen maar niks is, ging iedereen met een prijs naar huis! Ik won een -boombox for iPhone-, vet!

Alsof dat alles nog niet genoeg magic was, kwam er nog een goochelaar die even een bowlingbal uit een papiertje toverde en een truc met een elastiekje deed dat @lievenvos en @c_concepts naar een waar orgasme bracht.

Daarna gingen spontaan @sanssoucicrea en @joke hun poepjes shaken op de deuntjes van Les Truttes.

Een geslaagde avond!

Starring @kodel@saravdv@bunker@amedee@lamazone@zofie@dailybits@de_yannick, @soph_86, @glenndavid, @boskabout, @lievenvos, @c_concepts, @michaelvdm@pietel, @sanssoucicrea, @joke,… en al wie ik nog vergeet…

Thanks to @PetiteEglise@Katreintje@Chimiel en @Wim_Wauters!

elk.

8 reacties op “ik zeg… #logitechmagic!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s