’t is vreed gesteld jong met die jeugd van tegenwoordig, hoor ik mijn geliefde oudertjes zeggen. Mijn broer heeft huisarrest. ’t Bazeke was vorige zaterdag om 02u00 thuis gekomen! OM TWEE UUR HE ELKE!

’t Bazeke is potjandorie net 16 geworden. TWEE UUR ZEG IK U. Ja, ja, twee uur, ik weet het.

’t Ventje had een smsje gestuurd ”t is hier tof, ik blijf nog ff‘, enja die ff werd een uur en dan werd die ff waarschijnlijk twee uur, en bam knots hopsaklets, de klok sloeg twee. Hij zal hem waarschijnlijk gelijk ne zot naar huis geschoten hebben en verdomd stil die deur hebben opengedaan alleen jammer dat die trap zo kraakt. Busted like a bawz!

Kijkt hé oudertjes, ik vind dat een schoon uur, TWEE UUR. Hij was nie straalbezopen, zijn neus staat niet krom van ’t snuiven en z’n lief heeft geen pikzwartvettig haar. Als hij iets van zijn zus heeft, dan is het wel zijn volwassen, doordachte, intelligente aanpak en kennis van zaken.

Volgende keer broer, zegde dus gewoon da je bij mij blijft maffen. Afgesproken?

sorry pa. ’t moest gezegd worden.

elk.

3 reacties op “ik zeg… mijn broer.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s