twee woorden…

BE THERE.

 

“Uw tweemaandelijkse portie ongecompliceerd drinken met het neusje van de creme van de top van de gurus onder de Belgische jonge creatieven en andere sympathieke medemensen is terug op algemeen verzoek en wel op donderdag 27 oktober in …. Leuven!

Is dit een normale Jong Tuig? Neen! Geen enkele Jong Tuig is een normale Jong Tuig en deze zeker niet. Allereerst is het voor de allereerste keer in Leuven, onze favoriete stad onder de steden die begint met een ‘l’ en rijmt op ‘euven’. Daarnaast is het in het epische MusiCafé. En tot slot is het een keer wat dichter voor alle lieve tuigers die uit Hasselt en andere Oostelijke Foursquare locaties komen.”

Ge kunt maken da g’er zijt. zeg ik.

elk.

 

2 reacties op “ik zeg… #jongtuig!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s