Ze is weer ver te zoeken.

Het is de laatste tijd weer emo tijd voor mijn wijf. Wij hebben duidelijk een raar effect op mannen e.d. Ik zeg en dergelijke, want soms kan je mannen geen mannen noemen. Ze veranderen in foorapen en wij spreken dat plat taaltje niet.

De ene moment klinkt het als ‘hééééé, gij zijt wa de max maaaaat!’, de andere moment klinkt het als ‘            ‘, juist ja, niks dus. Nog erger wordt het, als je dit te horen krijgt ‘Want je bent het waard’, dat is niet alleen dik plagiaat, het is dan nog eens de grootste zever die je ooit te horen kreeg.

Met zoiets ben je dus niks. Je zou ze met hun natuurlijk glanzend kastanjebruin haar willen vastgrijpen, herhaaldelijk tegen de muur willen kletsen en luidkeels tieren ‘WA IS FEITELIJKS U PROBLEEM? BROEKSCHIJTERKEN?’.

Het is nochtans simpel.
1 + 1 = 2, (1 + 1) + 1 = 3 en 1 + 0 = nen dikke fooraap. Vrouwenlogica.

Dus, hoe zit het?

elk.

PS. Tuurlijk zijn wij het waard, én niet alleen een kleurshampoo.

2 reacties op “ik zeg… logica.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s