Hé issuus! Wa vinde gij van Swatch?! Wilde nekeer bloggen voor hen? Bajaat, ik wil dat!

Een fashionista kan je me niet bepaald noemen, maar een gadgetionista (spreek dat maar eens uit) zeker wel.

Touchscreentje hier, touchscreentje daar… Alle hippe, trendy gadgets hebben er wel één. Scrollen als een gek zeg ik u! Maar al ooit een horloge geweten die er één heeft?! Nee hè? HA! IK WEL! De Swatch Touch!

Gedaan met drukknopjes, hippe mensen die drukken niet… Nee, die scrollen!!!

Jip. Scrollen maar! De kleurrijke modelletjes bieden via die zotte touchscreen toegang tot zes digitale functies: de tijd uiteraard (twee zones, t1 en t2), datum, stopwatch, alarm, timer en de signaaltoon. Door het scherm met de vingertopjes aan te raken en zijwaarts te scrollen kunnen de functies gemakkelijk worden bediend zonder gebruik te maken van drukknoppen, ahNEE, want drukken daar doen wij niet aan mee! (en dat rijmt nog ook!) Door de ingebouwde backlight te activeren wordt de maximale leesbaarheid gegarandeerd. Als dat geen plus is.

Het voordeel aan Swatch, al altijd geweest trouwens, is dat ze prijs/kwaliteit écht wel goed zitten… Geen overdreven prijskaartjes dus en die dunne horlogekes gaan écht jaaaaaren mee. Ze sturen me er gauw eentje op, maar over dat model blog ik later wel.

Neem zeker eens een kijkje op hun webstek, facebook en volg hen maar op twitter.

Bon, de mannen van Swatch hebben dat weer goed gedaan…

elk.

4 reacties op “ik zeg… swatch touch!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s