Ik heb een maandje geleden een brolbak gekocht. Niet omdat ik die brolbak mooi vind, wel omdat ik héél snel iets op wielen nodig had dat mij op 11 minuten naar Gent brengt. Ook omdat ik mijn tijd wil nemen om een deftig iets op wielen te kopen en dat je dat nu eenmaal niet doet op een week. Een brolbak kopen op een week doe je dus blijkbaar wel.

Die brolbak, het is me wat. De laatste auto’s waarmee ik reed waren bedrijfswagens… Mooie nieuwe auto’s dus à la le passat et le bmw1.

Nu goed, ik ben geen sjiesjiewijf dus wat kan me dat in hemelsnaam schelen met wat ik rij, als het maar rijdt. Daar heb je het. Als het maar RIJDT. Brolbak rijdt dus niet meer. Mijn eigen dikke schuld want ik ging niet op tijd tanken. Niet op tijd tanken betekent dus rood lichtje. Bij le passat et le bmw1 betekende dat chilllll wijveke, nog 100 km en dan ga ik nog eens piepen. Bij le brolbak betekent dat dus wilde maken wijf dadde tankt. Ik ging dus niet tanken. Want ik ben koppig. Le brolbak ook. Dus hij rijdt niet meer.

Daar staat ie dan op de pechstrook, ik deed er al een biedonneke naft in, maar dat spel blijft koppig doen. Ik krijg het dus ieniemienie op mijn heupen, en believe me. Heupen… Dat heb ik. Nu goed, vanavond startkabels dus.

En ik meen het, als het ding nog niet rijden wil… Dan mis ik niet alleen twee feestjes, maar dan kan het zijn dat le brolbak wat blutsen krijgt. In de vorm van heupen. Brede heupen.

elk.

6 reacties op “ik zeg… tanken!

  1. Bij wijze van schrale troost: Als m’n 10 jaar oude Opel Corsa plots beslist bij laag benzinepeil zijn lampje te laten branden, moet ik heus geen 50km meer rijden.. Altijd startkabels in de auto liggen hebben zodus 🙂

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s