Ik ben zo een wijf zonder duust productjes qua make-up enzo. Met andere woorden, ik was mijn gezicht the oldschool way met een washandje en zeep. Met andere woorden, mijn make-up is nooit volledig verwijderd. Met andere woorden telkens ik een douche neem, hangt er 3 kilo mascara onder elk oog. Met andere woorden ik zie er telkens uit als een… welja, als een wijf met 6 kilo uitgelopen mascara onder m’n ogen.

Waar ik naartoe wil… Nog nooit voelde ik me zo gênant. Ahnee, dat is niet waar, ik heb mezelf ooit eens in een NOG gênantere situatie gestoken maar die is zooo erg dat ik ze nooit zal bloggen. Zo erg dat enkel de vriend waarmee ik het meemaakte en mijn wijf het weten en ik hoop dat die twee snotneuzen dat verhaal meenemen in hun graf.

Bon, ik ben nogal een proper kind. Ik neem dus dagelijks een douche (of twee) en dat op de meest uiteenlopende momenten. Omdat ik graag douche… Vandaag was dit dus om 15h. Waarom om 15h? Ik had het koud. Voila, perfecte reden. Nu allemaal goed en wel maar ik moest #minime wel ophalen om 15h30. Perfect dus. Kwartiertje douchen, kleertjes aan, haartjes op een knotje en huppa die halve kilometer stappen naar school.

Aangezien het nienormaalmegakoud is, bleef ik te lang onder de douche staan. Ik heb namelijk geen klok in m’n douche, dus weet ik begot hoelang ik daar juist ondersta. Ik moest me dus haasten of ik was te laat.

Bon, de mensen op mijn weg naar school keken nogal raar… Wat me al lang niet meer verwondert want ik woon in een nogal raar dorp en die mensen kijken al raar als je sjaal niet helemaal bij je jas past laat staan je schoenen. De blikken doorstaan, kom ik toe op school. Ook minime kijkt raar. Je hebt wat zwart aan je ogen, mama. Tiens, dacht ik, ik heb nochtans geen make-up aan.

Tot overmaat van ramp ging ik ook nog eventjes winkelen in mijn plaatselijke supermarkt aka den delhaize. Want zowel de fristi als de cécémel zijn op. En dat zorgt alleen maar voor ochtendhumeur in huis.

Pas toen ik thuis kwam, en #minime nog steeds raar keek naar me, dacht ik misschien toch maar een spiegelcheck.

OH MY GOD.

Vanaf morgen hangt er een spiegel naast mijn voordeur. Zeker weten.

elk.

11 reacties op “ik zeg… gênant.

  1. Ik kan mij toch nog wel enkele genante situaties voor de geest halen…
    Kan je geen poll toevoegen om de interesse daarnaar te peilen? :p

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s