Elke zondag, zo rond een uur of vijf, komt er een whatsappje “update?”. Elke zondag, zo rond een uur of vijf, gaat er een whatsappje terug ‘jip’! Mijn wijf en ik doen dus elke zondagavond van update. Eerst bellen we een dik uur en telkens eindigt dat gesprek met de conclusie dat we beter eens een meetingsken doen…

Wat mij toch telkens verbaasd is hoe zot maf veel wij meemaken op pakweg 7 dagen tijd. Er gaat geen week voorbij of die update is niet van levensnoodzakelijk belang. En elke week begint die update met “JA MAAT! IK HEM NE GOEIEN MEEGEMAAKT”, “JA MAAT IKKEN OOK”.

En dan komt ze langs voor ne koffie en dan na 3 uur krijgt ge honger en dan om 2 uur ’s nachts moet ik écht slapen.

Ik hou van mijn wijf, en van haar updates.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s