Zo eens 3 dagen zonder e-mail, telefoontjes, smsjes, whats’appkes, twitter, facebook en alles wat je nog op die smartphones kan doen. Dat zou toch geweldig zijn hé? Ik probeer dat nu zeker al een jaar te plannen, zo’n 3 volle dagen non-geekiness.

Zo ging ik al naar Parijs, Barcelona, Berlijn… Maar telkens worden plannen gemaakt, hotelletjes en vrienden gezocht… Maar het moment dat ik mijn spullen aan het pakken ben laat op zich wachten…

Nu kreeg ik een voorstel om een champagne weekend te doen in Reims. Er kwam enige twijfel want van 2 glazen champagne ben ik al tipsy, en ik ga liever musea bezoeken dan champagne gedoe ma foert het kan me niet schelen ik wil weg. Al is het op weekend naar Jacamaca.

Bon, ik begin dus vlijtig hotel(s) in Reims te zoeken en eerlijk gezegd wat opzoek werk over Reims want ik was er nog nooit…

Wanneer de trip doorgaat is nog steeds een vraagteken want we zitten met #issuus volgeboekt tot Januari maar soit, deze keer probeer ik er werk van te maken… Van die champagne in Reims.

elk.

ps. Voor mensen die ook wel eens aan geekiness durven doen… Accor heeft een leuke mobiele app! Heel handig voor de zakenmensen onder ons..

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s