Ik weet dat ik er ongelooflijk lang over doe om de issuus.be in orde te maken… Dat komt 1, omdat ik het in eerste instantie allemaal zelf wou doen, maar ik ben geen web developer… 2, omdat ik teveel werk heb met het designen van andermans websites, logo’s, huisstijlen ed. Ik heb het nu dus mooi afgegeven en mijn web developer gaat het doen, nadat twee issuus projecten zijn afgelopen en we beiden dus weer wat tijd hebben… Ik hoop dus dat ik de site kan lanceren in Januari!

Maar omdat we in een tijdperk van facebook en twitter leven, dacht ik… Ik maak eens tijd voor de facebookpagina… Uiteindelijk kan je daar ook al een heleboel dingen laten zien!

Vandaar… Wie interesse heeft… klik!
Vandaar… Wie het leuk vindt… klik op vind ik leuk!

Er staat nog niet de massa op, maar het komt! Beloofd!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s