Mag ik u voorstellen; Mr and Mrs Tweed!

Ik hou van shoppen, écht shoppen… niet webshoppen… Maar hier maak ik graag een uitzondering voor. Ik denk dat ze in hun gehele collectie niet één stuk hebben dat ik niet in mijn kleerkast wil. En niet enkel kleren, neenee, ook een ‘home & beauty’ sectie! Met lip scrub dat naar creme brulee smaakt! Om uw rekening al helemaal te plunderen hebben ze zelfs schoenen. Echt waar.

Mijn brief aan de sint ziet er dus zo uit…

En aan de kerstman zo…

En aan de… euhm… nonde…

Ah, en trouwens… Ze hebben een Mr collectie ook. Ik wil enkel nog een vent die deze kleren draagt…

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s