Juli 2010…

‘De bende’ pikt me op. We gaan 4 dagen het zwijn uithangen op Afro Latino. Het leukste festival op aarde trouwens. Met een goed gevulde verkleedkoffer, 8 x 24 blikjes bier, een frigobox of 3 gevuld met sterke drank, 2 villa’s van tenten en een hele hoop goed humeur vertrekken we.

Mr. fooraap, als rasechte festivalheld, is er ook bij. Goeie maatjes, dat zijn we wel.

We hebben met de bende wel al zeker duust festivals gedaan, en telkens opnieuw hetzelfde probleem. Waar de fok is iedereen?! Ik en Mr. fooraap besloten dus om daar iets op te vinden… We binden ons vast aan elkaar! JA! Uiteindelijk een zeer goed idee! Je moet in dronken toestand niet meer opletten waar iedereen is, ik had een persoonlijke lijfwacht bij de hand, nooit meer vragen ‘hè, wacht jij op me als ik ga plassen?’, hilarische toestanden met dronken mensen die het lint niet zien, enfin… Een ZEER goed idee dus. Lint genoeg op festivals!

We hadden altijd wel plezier samen, ik en Mr. fooraap.

Maar het noodlot slaat wel eens op elk festival toe… Verveling… En wat doet een mens die zich verveelt? Juist. Domme dingen. Aangezien we alles al hadden gedaan, de security was al boos na het gepest met de walkie talkies, frieten kregen we niet meer aan het frietkraam na de curryworstendiefstal gevolgd door curryworstgolven, de spelregels van het tentracen werden ook al bepaald en zwemmen in een bumbabadje had ook geen geheimen meer, bon, soit, alles dus.

“Komt miserie van, in nuchtere toestand weet je dat”

Dan maar de restjes opdrinken… Komt miserie van, in nuchtere toestand weet je dat. Na 4 dagen zwijnen, denk je daar niet meer over na. Na een hele hoop slokken, wat stoere praat, en wat onschuldig vriendschappelijk geflirt komt het… Hij kust me. En hoe. En ik hing vast. O help.

“Wat nu?” klonk het. Wat nu? Niks wat nu. “Ik kom net uit twee mislukte relaties, ik begin er niet nog één!”, hoor ik mezelf nog zeggen…

3 reacties op “ik zeg… SE01E01.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s