ik weet dat dit veels te veels te laat komt, waarvoor mijn welgemeende excuses maar liever te laat dan nooit! Zegt de nieuwe go for zero campagne althans… Slechten intro, ik weet het. Ma bon, over het verkeer gesproken… Ik kreeg een tijdje geleden nen volvo onder mijn poep. Om te testen… een weekje. Veels te veels te kort trouwens.

Eerlijk gezegd, volvo en het fan zijn, het werd me met de paplepel meegegeven… Mijn allerliefste vader aka onze pa, werkt al heel mijn leven bij de volvo. Ik heb dus heel mijn jeugd op de achterbank van die volvo’s vertoefd, ik leerde rijden met een volvo en de eerste keer… een accident… (haha, wat dacht ge) was dus ook met een volvo.

De kans is dus vrij groot, als ik ooit een family car koop, dat het een volvo wordt.

Ma bon, den deze… miljaar! WA NEN BAK! Volledig op mijn lijf gemaakt man! Ok, ok, hij is misschien wat groot voor een kleine meid als ik, maar het steunt mij als geen ander in mijn social media gedrag. Ik leg het u uit…

Ik ben nogal nen tweeter. Dat wist ge al. Ook ne facebooker. Dat wist ge ook al. Maar ik doe dat dus ook als ik rij. Stout he? Nu bon, geen enkele auto was het daar mee eens. Geen enkele. Behalve den deze! Echt! Zo reed ik van mijn dorp naar een ander dorp om vervolgens op de autostrade te geraken. Op die weg, staan zo van die extreem vervelende bloembakken op de baan om u dus trager te laten rijden, enfin, volgens mij gewoon om u op die bakken te laten knallen maar bon, ieder zijn mening.

Nu goed, ik rij dus op die weg, met de bloembakken en plots helemaal uit het niets krijg ik nen kweeniehoewijzen tweet! Ik begin dus te iPhonen gelijk ne zot en vergeet de bloembakken.

Ineens… TUUUUUUUUTTTTTT TUUUUUUTTTT en duust rode lampkes.

De volvo wist gewoon dat ik die bloembak nie zag staan omdat ik aan het tweeten was! Perfect op tijd rem ik, en ontwijk ik als nen baas die dwaze bloembak.

Ik hou van die volvo. Geef hem alsjeblief terug.

elk.

2 reacties op “ik zeg… #volvo

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s