Als je vriendschap uiteindelijk uitdraait op een kus, dan kan je niks anders dan daarover te gaan praten. Als die babbel uitdraait op nog een kus, dan kan je niks anders dan daar nog eens over te gaan praten. Als die babbel uiteindelijk uitdraait op de seks van uw leven, dan kan je niks anders dan daarover te gaan praten. En als die babbel uiteindelijk uitdraait op een relatie, dan kan je niks anders dan… gewoon kussen zonder erover te praten.

En zo ging ik een prachtige tijd tegemoet. Ik moet toegeven, ik zag het allemaal niet zo hard goed komen… Ik twijfelde even, maar besefte al heel gauw dat de goeie vriend niet enkel een goeie vriend was waarmee ik kuste, het was de kerel die ik doodgraag zag.

We waren het koppel waar iedereen jaloers op was. Altijd plezier, soms eens ruzie, schattige koppigheid en heel veel goedmakerij. We waren het koppel dat in het geniep een weekendje naar Parijs trok. Zonder ook maar iemand het wist. We waren het koppel dat de meisjesscouts op kamp ging helpen bouwen en in de auto sliep. We waren het koppel dat nog steeds vastgebonden aan elkaar op festivals rondliep.

“bij Mr. fooraap mocht Johnny Depp een trio doen met Paul Walker en Wentworth Miller voor mijn neus…”

Bij elke relatie dat ik in mijn korte ikdoeaanrelatiesperiode heb gehad, had ik twijfels. Van de eerste tot de laatste. Nooit content, zeggen ze wel eens… Wel tja, inderdaad. Ik ben nooit content. Maar bij Mr. fooraap mocht Johnny Depp een trio doen met Paul Walker en Wentworth Miller voor mijn neus… De mijnen is toch schoner. En beter. En groter. En breder. En hij heeft krullen! Nè! Zou het klinken. Het deed me allemaal niks. Ik had hem gevonden. Ik ging met hem een toekomst bouwen.

En wat voor één…

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s