februari 2011…

Mr. fooraap, spendeert elke winter zo’n 6 tal weken in de bergen. Snowboardmonitor. Wat dacht je. Ik volgde je 2 keer. Fan-tas-tische weken. De winter loopt op z’n eind. Nog één trip poes, en dan ben ik terug thuis. Klonk het.

Je vertrok. Telkens 10 dagen m’n lief missen, ik geraakte er niet aan gewoon. Woensdagavond, mijn schoonmoeder belt me of ik niet kom eten. Samen met je zusjes en de schoonbroers. Ik maak konijn! Bweik, ik haat konijn. Maar kom, soms moet een mens letterlijk slikken bij schoonmoeders. Het gezellige avondje mondt uit in een discussie over bedrog. Als typische schoonmoeder, kon je niks anders dan me beledigen. Hij bedriegt je vroeg of laat, zo zijn ze allemaal Elke. De zusjes, grote fan van Mr. fooraap, zijn het er alvast niet mee eens. Ik besluit wijselijk te vertrekken.

Hij bedriegt je vroeg of laat, zo zijn ze allemaal Elke.

Mr. fooraap die mij bedriegt?! Onmogelijk.

Ik moest je bellen, ik wou je stem horen. Horen dat je me niet zou bedriegen. Je maakt je kwaad aan de telefoon. Je stelt me niet gerust, neen je maakt je kwaad. Achteraf bekeken had ik het dan al moeten weten. Het was al te laat.

Elke snowtrip, ging ik je opwachten. Tot in Limburg zelfs om 4 u ’s nachts. Maar deze keer wou je het niet. Ik ga thuis slapen poes, ik zie je wel zondagnamiddag. Mijn hart én verstand denken nog steeds niet nuchter na.

Ik ga je dus verrassen. Als een gek storm ik binnen. Beeeeee-eeeest, hoe is het geweee-eeest? Je kijkt me aan of ik ben een wildvreemde. Ik heb je bedrogen poes. 

Hij heeft me bedrogen.

Hij heeft me bedrogen.

Hij heeft me bedrogen.

Mijn wereld. Mijn toekomst. Mijn nest. Alles stort in elkaar door die ene zin.

Hij heeft me bedrogen.

 

2 reacties op “ik zeg… SE01E03.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s