Gisteren vond het Blackberry blogger event, #BlackberryXmas, plaats. Prachtige locatie! Echt wel! Op een eilandje in Ter Kameren Bos. Met een bootje erheen varen, kaarsjes, titanicmove… Ik zag het allemaal al voor me. Niks van. Bericht aan het verkeer in Brussel; ge suckt écht kei hard. Ik deed er 2 uur en 45 minuten over om van Lochristi daar te geraken… Met een gps die het laat afweten in de gietende regen. Een uur en 20 minuten te laat en mijn +1 van de avond nam al alleen zijn bootje, enfin. Ik was lichtelijk geïrriteerd. Lichtelijk.

Presentatie gemist, niet dat ik van plan was hier technische details te posten, maar bon. Gelukkig net op tijd voor het eten! Iedereen zijn buikje vol, dus eventjes buiten afkoelen… Ik stamp de deur open, BAFBAMKLETS. Een gans!

Ik dacht… geen nood! Ik heb 3 stoere mannen bij me, die kunnen mevrouw gans wel de baas.

Uhum. De Lieven ging als een wijf lopen, de Niel dacht stoer te doen en werd gebeten, en de Michaël bleef properkes bij mij staan en brulde het uit.

Terug naar het onderwerp van de avond, de Blackberry. Dat het tussen ons nooit gaat klikken, kan iedereen wel raden. iPhoner van hier tot Jacama… MAAR. Oh ja, er is een maar. Ik heb me wel kostelijk geamuseerd met de Blackberry PlayBook. Beetje jammer van de naam, want kom, Blackberry people… MacBook, PlayBook… Flauwtjes he?

Een Blackberry smartphone ga ik me nooit kopen, maar die Blackberry PlayBook vond ik wel fijn. Beetje aanpassen als je de iPad gewoon bent, maar best wel een tablet met mogelijkheden. En tetris. Dat ook.

Bedankt Katrijn en Hanne! Wat hebben jullie dat weer goed gedaan!

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s