… Daar zat ik dan. Nog helemaal ondersteboven van de eerste ontmoeting met mensje, te eten met fooraap. Dat het klikt tussen mij en fooraap, dat moest ik niet meer ontdekken. Dat hij me ongelooflijk hard kon kwetsen, dat ook niet meer. Had ik toen geweten dat je dat nog een stuk of 5 keer ging doen, ik had mijn bord eten in je gezicht gegooid. En dat van jou erbij.

Een gezellige avond, en niet meer dan dat. Een volgende blyberdate. Dat wil ik. En mensje ook. Maar mensje gaat op reis. Lang leve de werkgevers die gsm facturen betalen! Duust sms’en. Over een rollercoaster als topatractie tot rare dromen en balkonnen.

Eindelijk. Mensje is terug! Hoppa! Blyberdaten zeg ik u! Een drankje in het park en dan hop naar de film! Zien waar ik woon? Ja! Je begrijpt al meteen, ik ben niet gewoon van te daten… Want dit was een échte cliché date. Met een rare, lompe, net niet per ongeluk, kusje op de mond aan de poort bij het naar huis gaan.

Hij heeft het niet gezien, en gelukkig maar of ik moest het vandaag nog horen, maar net om de hoek deed ik een vreugdesprong.

En zo gaat dat. Je wordt gedumpt, je hebt verdriet en als je het niet verwacht daagt er iemand op die je weer zin geeft. Zin geeft om te leven. In de figuurlijke zin van het woord dan, want doodgaan dat wil ik niet. Dat gaat hier raar klinken maar mensje heeft me veranderd. Mensje heeft me veranderd van een meisje die nooit of te nimmer alleen kon zijn tot een meisje die er zalig van kan genieten. Ik was vergeten hoe kinds ik eigenlijk nog ben. Hoe domme dingen me kunnen doen lachen en het leven niet enkel draait rond werken, een huis en een kind.

Ik denk, dat ik nog een blyberdate wil.

elk.

2 reacties op “ik zeg… SE01E06.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s