Gaan we naar Berlijn?! YES! We gaan naar Berlijn!

Wat een zot jaar is het geweest, zo zot dat het meteen ook precies een jaar geleden was dat ik nog eens buiten de grenzen ging. Vorig jaar vierde ik nieuwjaar in de besneeuwde bergen van Italië. Dit jaar dus in het grauwe Berlijn.

Zot maffe stad. Ik ga heel gauw terug want ik zag belange nog niet alles. Nieuwjaar vieren in Berlijn, je moet het écht eens gedaan hebben.

1 miljoen mensen, helium ballonnen, die Seestraße, van twee tot vier past gij op Niel!, de grootste duitsen nerd ever, amaretto, vuurwerk, chaos maar fijne chaos, ik spreek geen duits, gezonde ontbijtjes, tapenades niet vergeten, topograpfie des terror, den adolf en zijn hondendrol, veel koffie, zotte sauna, grootste schaduw ooit, roste gids, de perfecte braadworst, maar 1 dag regen, verwarrende metro, ik ben een beetje zat maar misschien moet ge nen ambulance bellen, tempelhof, mislukte cake, mc do als oudejaarsdiner, is’t al twaalf uur? kweenie, fak ’t is kwart na!, eronder of erboven, loopt anders 3 keer dezelfde brug over, ik ga Niel halen want die is aan’t klaarkomen, zalig mooi appartement en 3 zotte vrienden… Wat wil je nog meer?

Een heel dikke dank je wel aan Niel om me mee te nemen en aan Fiona en Yannick voor de gastvrijheid.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s