En zo word ik een die-hard blyberdater. Een maand of 3, zo lang moet het geduurd hebben. Als er één ding was, wat niet mocht gebeuren dan was het wel verliefd worden. Mensje is geen relatie mens. Mensje is een zwerver die gebondenheid niet wil, niet kan en simpelweg nog een meisje moet tegenkomen die hem omver blaast.

Ik denk dat ik zo hard bezig was met ikwilnietverliefdopjouworden, dat ik het werd. Of dacht dat ik het werd. Wat begon als een leuk gevoel werd stilletjes aan een spel. Ruzie, dat kwam er van. En kleine ruzies of discussies werden eerder goedgemaakt met een smsje ‘er zaten keer twee apen in bad?‘, maar deze keer niet. Het leuke mopje bracht geen lach meer op ons gezicht.

En al gelooft niemand me, ik was niet verliefd op mensje. Jawel ik was het wel. Of nee, toch niet, ik was het niet. Soit, een relatie met hem dat wou ik niet. Wat plezier, wat aandacht en wat koetchiekoetchie als het donker is, maar meer dan dat moest ook niet.

Dat ik stilletjes aan écht wel in het lot ga geloven, je zou voor minder, want net op het moment dat het blyberdaten op zijn einde loopt komt uiteraard fooraap weer aankloppen. Wat dacht je. Ik kreeg er stilletjes aan genoeg van. Uw eigen mind mindfucken, ik ben er een baas in.

Tijd voor een pauze niet? En vriendschap. Want wat er ook met mensje gebeurde, een vriendschap moest ontstaan. Want mensje is zo’n fantastisch leuk mensje en fooraap… is en blijft een fooraap. Niet weten wat je wil is het ergste wat je kan overkomen. Maar iemand graag zien, is blijkbaar nog erger.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s