Een pauze dus… Uhu! Dat had je gedacht. Elke kerel met wie ik een relatie had, blijft altijd wel een beetje in m’n hartje zitten. Zo gaat dat. Je ziet iemand graag en dat gaat eigenlijk nooit van ze levens nog écht volledig weg.

Ik begin dus te twijfelen. De aandacht van mensje viel weg en dan komt die leegte. Wat moet ik doen? Fooraap maakte een fout, maar iedereen maakt er toch? Kan ik niet vergeven en vergeten? Misschien is hij de kans wel waard…

En zo begin ik voor de eerste keer terug met fooraap… Ik denk dat we goed en wel een paar dagen terug samen zijn als de eerste bom ontploft.

Vrijdagavond… Een snowboardfeestje. Wat eigenlijk gelijk staat aan bier en veel zwijnerij. Ik amuseer me te pletter… kon niet blijven duren dat wist je zo… Een vriend van me stapt op me af met een bedenkelijk blik en duidelijk pipi in de broek. ‘Is het u al opgevallen waar fooraap het laatste uur zit?’. Aangezien ik niet zo’n creepy wijf ben die haar lief de hele tijd in de gaten houdt, had ik er geen idee van.

De vriend wijst naar buiten. Guess what, al blijkbaar een uur gezellig aan het kletsen, afgezonderd in een hoekje… Jip. Fooraap met mevrouw lelijkgedrocht waarmee hij me bedroog.

Ik wil de twee niet storen in hun gezellige babbel en geknuffel dus ik stuur een beleefd smsje of de klootzak wilt maken dat hij binnen staat of dat ie niet meer zal weten van welke parochie dat ie is, maar een antwoord? Neen jom, te druk he?! Bijpraten enzo!

That’s it. Mijn wijf gedag zeggen en maken dat ik weg was.

elk.

7 reacties op “ik zeg… SE01E08.

    1. het eerste gezamenlijk feesje? hij had me potverdorie op me gemak moeten stellen. ik kan me niet voorstellen dat ik iemand bedrieg, hij me terug een kans geeft en ik na 3 dagen mij een uurtje afzonder met de kerel in kwestie.

  1. Boys will be boys..
    Maar op zo’n moment zou ik gewoon afstand nemen van fooraap. Kans verkeken zou dat in mijn ogen zijn, dan mag dat bijkletsen nog zo onschuldig bedoeld zijn ook.

    En misschien toch maar eens overwegen om single te blijven? Die leegte is moeilijk te verdagen. Soms. Maar leegte kan soms ook zalig zijn. En als je toch weg wilt lopen van die leegte, heb je sowieso nog altijd vrienden waarmee je goed kan gaan feesten.

  2. Laat niemand u vertellen dat dit normaal gedrag is. Er zijn 2 opties: of hij is sociaal gestoord en niet in staat om gevoelens van anderen (u dus) in te schatten, of hij is even geïnteresseerd in uw gevoelens als een fooraap

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s