First things first, I’m on a boat!!! Ein-de-lijk die badge!

Deze editie ging door op FloatingDesk een nieuwe co-working space in het Genste. Cool dat het een boot is, maar heel straf heeft het me niet overtuigd. Ik vind het persoonlijk écht niet gezellig, en je gaat toch onder andere ‘uitwerken’ omdat het ook gezellig is. Ma bon, #jongtuig, daar gaat het over.

Een moeilijk start, wel wat bekende gezichten maar de grote massa bleef uit. Gelukkig kreeg ik complimenten van de coolste CEO ever, ik leerde eindelijk @zegmaarbas kennen (HIJ WORDT ER 31!!), @lievenvos brak de boel af en ging daarom waarschijnlijk veel te vroeg naar huis, @sanssoucicrea is nu kwaad omdat ik zijn kado weggaf en @fionamandos, tja, die was gewoon zichzelf.

Ik maakte me dan weer belachelijk samen met @wafjas, die veels te veels te slechte reflexen heeft maar gelukkig kreeg onze @sanssoucicrea de schuld.

Voor de rest heeft er een wannabe Regi mateloos op mijn systeem gewerkt, en één of andere economie student moet écht leren praten.

Een geslaagde editie, weer veel te snel voorbij. Ik pleit voor een #jongtuig weekend!

elk.

3 reacties op “ik zeg… #JongTuig17

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s