Bedrog… Al hoop ik van niet.

Ik heb deze nacht gedroomd. Over meneertje klik. Meneertje klik komt nog later in ‘The story‘, maar alvast een klein voorsmaakje. Meneer klik heet niet zomaar meneer klik. Meneer klikt heet meneer klik omdat ik er, uiteraard, een klik mee heb. Maar niet zomaar een klik. Een klik die klikt zoals 2 magneten van duust vierkante meter die klikken. Zoiets. Ik mag jammer genoeg geen foto’s posten maar meneertje klik is ook de schoonste van de drie… Om de vrouwelijke fantasie hier wat op hol te brengen.

Nu bon, mijn droom.

Meneertje klik vroeg het ‘aan’. (Jaja, U leest het goed. Aanvragen enal.) Maar hij deed dat, hou u vast lieve dames en mannelijke ramptoeristen met een halsketting. Ik voel je zucht tot hier maar wacht! Het was… een halsketting… met… ‘taken’ aan.

Maat.

Ik zweer het u.

Ik ben nu geen romantische ziel, maar zoiets… DAT is pas punten scoren.
Dus, liefste mannelijke zwijnen. Het is binnenkort valentijn… Uw snoes zou het wel leuk vinden… Denk ik…
Ik zeg het maar…

elk.

3 reacties op “ik zeg… dromen zijn…

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s