Man man, wat een dag!

Ik zal beginnen met de slechte dingen… Le brolbak heeft het, weer maar eens, begeven. Koopt u dus nooit een brolbak, dat zorgt alleen voor nutteloze kosten en belachelijk veel frustraties. De krikkrak affaire met mijn pols gaat zoals gedacht een tijdje duren, misschien moet ik wat meer zelfdiscipline kweken en dat lelijk ding de hele dag aandoen.

Maar dan! De positieve dingen! Voor wie het nog niet gezien heeft, issuus.be is online and rockin’ bèbèèèh! Bloed heeft het me niet gekost, maar wel liters zweet en af en toe een traantje van het lachen.

In mijn enthousiasme kocht ik mij dan eindelijk een nieuwe iMac. Met gemengde gevoelens. Afscheid nemen van mijn MacBookje zal ik nooit, hij krijgt een mooi plaatsje als decoratie element op de kast. Ik weet het, geekie stuff, maar dat spel heeft wat gezien tijdens die 6 jaar. Hij verdient het.

Om af te sluiten, een leuke noot!

Renée | dum dum dum

Good times coming up.

elk.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s